2009-12-11 11:44:44• hírek • Parajdi Andrea

Újabb nyertest hirdetünk

Úgy tűnik nagyon sok állatbarát és állattartó olvasóval büszkélkedhet a Szatmár.ro, ugyanis legújabb nyereményjátékunkra - amelynek során kutyatápokat vagy macskaeledeleket lehet hazavinni - folyamatosan érkeznek a jelentkezők.

December 7-én, hétfőn indult és két héten át zajlik a Dog For Life Diszkont és a Szatmár.ro közös nyereményjátéka, melynek során hét játékban résztvevőt ajándékozunk meg ízletes kutya-, vagy macskaeledellel, amelyekkel majd jutalomként mindenki meglepheti a házi kedvencét.

Nyertest minden második nap hirdetünk, míg tegnapelőtt Suta Brigitta mellé, most Kaszanicki Norberthez pártolt a szerencse, ezért ő az aki elhozhat a Fabricii út 2 szám alatt található Dog For Life Diszkontból egy kiló minőségi kutyatápot.

Hogy mit kell tennie ahhoz, hogy a játékban Ön is részt vehessen? Válaszoljon helyesen arra kérdésünkre, hogy a Dog For Life diszkontban melyik a legolcsóbb kutyatáp? Ha megvan küldje a megfejtést a jatek@szatmar.ro e-mail címre, és figyelje minden második nap ki lesz az újabb szerencsés.

Legközelebb december 13-án, vasárnap hirdetünk újabb nyertest.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: